Управління освіти Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації
Увійти

Вітаємо вчителя ліцею «Еко» № 198 з перемогою в міському турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020»

Учитель року — щорічний всеукраїнський конкурс, що проводиться з метою стимулювання участі педагогів у процесах становлення та розвитку ефективної національної системи освіти та популяризації кращих і новітніх педагогічних практик, зростання професійної майстерності вчителів.

За 24 роки конкурс відкрив тисячі нових імен талановитих педагогів. Сьогодні вони зросли професійно, посіли керівні посади, отримали наукові звання, залучені до розбудови Нової української школи.

Отже, 25-й конкурс «Учитель року-2020» об’єднав відданих своїй справі, творчих, відкритих до нових знань, готових ділитися своїми надбаннями вчителів.

Цьогоріч у номінації «Історія» на міському етапі конкурсу перемогу здобула Матвійчук Ірину Анатоліївну, вчителя історії ліцею «ЕКО» № 198.

Ірина Анатоліївна – сучасний учитель вищої кваліфікаційної категорії. Вона володіє на високому рівні професійними компетентностями, інноваційними педагогічними технологіями, які і продемонструвала педагог під час участі у районному та міському етапах конкурсу «Учитель року – 2020». Управління освіти, молоді та спорту пишається високими здобутками педагога та бажає перемоги на Всеукраїнському рівні!

2012 - 2024 © Управління освіти Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації. Всі права на ресурсі захищені законодавством України

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити вам найкращі враження на нашому сайті. Продовжуючи використовувати наш сайт, ви автоматично погоджуєтеся з використанням даних технологій.Політика конфіденційності

Notifications %s New

Перейти до вмісту