Управління освіти Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації
Увійти

Вчителі інформатики та їх учні зможуть взяти участь у хакатоні UNIT Factory!

Вчителі інформатики та їх учні зможуть взяти участь у хакатоні UNIT Factory!

Що таке хакатон? Хакатон – це захід, на якому збираються люди для спільного одночасного програмування. На початку хакатону учасники ставлять перед собою конкретне завдання і за короткий час його вирішують. На виході учасники представляють кокретний продукт (сайт, програму, сервіс, мобільний додаток). Зазвичай хакатони проводяться для IT-спеціалістів різних профілів. Як щодо започаткування нової традиції?

UNIT Factory (Ukrainian National IT Factory) — це єдиний в Україні безкоштовний навчальний заклад, що працює за стандартами інноваційної французької Школи 42. Тут навчають програмувати, працювати в команді та знаходити неординарні рішення. Глобальная ціль освітнього проекту – створити в Україні потужний кластер IT-спеціалістів. А для цього діти мають полюбити програмування ще у школі.

Тому ми запрошуємо вчителів інформатики, які хочуть розвивати свої професійні навички та рівень підготовки своїх учнів до співпраці! Для участі необхідно заповнити форму, щоб організатори після опрацювання резльтатів, могли з вами зв’язатися.

2012 - 2024 © Управління освіти Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації. Всі права на ресурсі захищені законодавством України

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити вам найкращі враження на нашому сайті. Продовжуючи використовувати наш сайт, ви автоматично погоджуєтеся з використанням даних технологій.Політика конфіденційності

Notifications %s New

Перейти до вмісту